Personeelsreis naar Napels

Schoolreis op Sicilië
8 mei 2014
Studiereis Florence
10 december 2015
Schoolreis op Sicilië
8 mei 2014
Studiereis Florence
10 december 2015

Authentic Italia weet de weg in de wirwar van Napolitaanse straatjes en steegjes. Zo regelen we bijvoorbeeld een workshop echte Napolitaanse pizza maken, om nooit meer te vergeten. Ga met een gids op stap voor een stadswandeling door de wereldberoemde straatjes van de oude binnenstad en bezoek bijvoorbeeld het “ Napoli Sotterranea”, Napels heeft een ware ondergrondse stad, echt een beleving. Hou je meer van lekker eten? Dan kun je kiezen voor een gastronomische wandeling, Napels is bekend om haar keuken en overheerlijke desserts, dus genieten maar!

 Pompeï en de Vesuvius liggen op een steenworp afstand van Napels zodat je ook de mogelijkheid hebt om een dagexcursie buiten de stad te maken. Je bezichtigt de opgravingen van Pompeï en eindigt de dag bovenop de krater van een vulkaan!   Ben je gek op zon en zee dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een uitstapje naar het wereldberoemde Jetset eiland Capri, direct per ferry te bereiken vanuit de haven van Napels…

Zoals je ziet is Napels is een soort “ All you can eat “ van Italië, zoveel mogelijkheden, zo veel te doen in en om deze prachtige stad!