Reizen in tijden van Corona

Bezichtig Turijn per antieke tram.
26 maart 2019
Bezichtig Turijn per antieke tram.
26 maart 2019

De afgelopen maanden zijn voor iedereen uniek geweest en wij hopen dan ook dat het goed met jullie gaat. Hoewel ook voor ons deze periode zeer uitzonderlijk is geweest, hebben wij achter de schermen hard door kunnen werken.

Op 7 maart jl. is onze laatste groep uit Rome vertrokken waarna Italië in “lockdown” ging. Beetje bij beetje volgde de rest van Europa. Vanaf deze datum was het wachten op cijfers en maatregelen. Toen duidelijk werd dat het virus ons niet snel zou verlaten zijn wij alle groepen die gepland stonden voor het voorjaar gaan omboeken naar een andere datum. Dankzij onze goede samenwerking met de luchtvaartmaatschappijen,  hotels en leveranciers is dit voor iedereen naar volle tevredenheid opgelost.

Vorige week zijn de maatregelen in Italië versoepeld. Hotels zijn weer open en binnenkort volgen ook de restaurants en musea.

Samen met onze lokale partners zoeken we naar oplossingen om het reizen naar Italië weer mogelijk te maken. Social distance is op dit moment het uitgangspunt en verantwoord toerisme, zoals altijd, ons doel. In de prachtige regio Abruzzo bijvoorbeeld. Met haar groene bergen, uitgestrekte heuvels en unieke middeleeuwse dorpjes. Hier is het mogelijk om met een groep of de familie in alle rust op reis te gaan. Misschien is het deze zomer al mogelijk, maar ook als je pas in 2021 op reis naar Italië wilt kan je ons om advies vragen.

Je mag ons natuurlijk ook even bellen. Wij vinden, zoals altijd, het persoonlijke contact met onze klanten prettig en belangrijk!