Schoolreizen en buitenland reizen behoren tot één van de beste herinneringen uit de middelbare schooltijd van je leerlingen.

Daarom begin je bij het organiseren van een schoolreis of werkweek naar Italië bij Authentic Italia! Omdat wij de gehele reis verzorgen, heb je als docent meer tijd voor je leerlingen. Wij bieden de perfecte combinatie van voordelig overnachten en leuke (leerzame) activiteiten aan! Ook het vervoer, of dit nu is per trein, bus of vliegtuig, verzorgen wij voor je.

Een schoolreis of werkweek naar Rome is natuurlijk een klassieker, er zijn vele aanbieders op de markt, maar weinigen zijn zo ervaren wij.  Italië is namelijk onze enige bestemming en voor ons dus zeker geen bijzaak!

Vanzelfsprekend is de prijs van een buitenland reis erg belangrijk. Zowel voor ouders als de school. Wij werken rechtstreeks met onze leveranciers, zonder tussenpersonen en dat merk je in de eindprijs.

TIP: REIS IN NOVEMBER of FEBRUARI, GOEDKOPER, RUSTIGER én VAAK HEERLIJK WEER.
(Februari vóór de voorjaarsvakantie, een hele mooie periode om op werkweek te gaan!)

Steeds vaker krijgen wij de vraag naar een wat meer groene bestemming, vooral voor opleidingen in de groen sector. Ook hiervoor is Italië het land bij uitstek. De combinatie van geschiedenis en natuur is in Italië in bijna elke regio snel gemaakt. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat de leerlingen wat van de werkweek op steken, maar het is even zo belangrijk dat ze een leuke tijd hebben. Italië is het land bij uitstek met steden en natuurgebieden die beiden kunnen bieden.

Een werkweek naar Rome staat voor veel scholen natuurlijk nog steeds op nummer 1.  Daarnaast is een bezoek aan Florence, Napels of Venetië natuurlijk ook er bijzonder.  De rijke geschiedenis van Italië ligt in veel steden letterlijk op straat. Italië is een groot open lucht museum!