Groepsreis naar Napels.

Een groepsreis naar Napels is een feest op zich. Een personeelsreis, bedrijfsuitje of schoolreis naar Napels is werkelijk een beleving. De stad is feestelijk, gek, chaotisch, kunstig noem maar op!

Napels is de derde metropool van Italië en de grootste stad van zuid Italië. Gedomineerd door de Vesuvius en gelegen aan de adembenemende Golf van Napels. Napels kent door de eeuwen heen vele invloeden, gesticht door de Grieken en verrijkt door de Romeinen. In de eeuwen erna veroverd door de Noormannen, de Spanjaarden en de Fransen. Al deze invloeden komen tezamen in deze fascinerende stad. Dit maakt Napels tot een ideale bestemming voor een schoolreis of werkweek.

Authentic Italia weet de weg in de wirwar van Napolitaanse straatjes en steegjes. Zo regelen we bijvoorbeeld een workshop echte Napolitaanse pizza maken voor je, om nooit meer te vergeten. Ga met een gids op stap voor een stadswandeling door de wereldberoemde straatjes van de oude binnenstad. Of bezoek bijvoorbeeld het “ Napoli Sotterranea”. Napels heeft een ware ondergrondse stad, echt een beleving. Hou je meer van lekker eten? Dan kun je kiezen voor een gastronomische wandeling, Napels is bekend om haar keuken en overheerlijke desserts, dus genieten maar!

Pompeï en de Vesuvius liggen op een steenworp afstand van Napels zodat je ook de mogelijkheid hebt om een dagexcursie buiten de stad te maken. Je bezichtigt de opgravingen van Pompeï en eindigt de dag bovenop de krater van een vulkaan! Ben je gek op zon en zee dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een uitstapje naar het wereldberoemde Jetset eiland Capri, direct per ferry te bereiken vanuit de haven van Napels…

Zoals je ziet is Napels is een soort “ All you can eat “ van Italië, zoveel mogelijkheden, zo veel te doen in en om deze prachtige stad!

Ook naar Napels met je leerlingen, collega’s of een groep vrienden? Neem persoonlijk contact met ons op en wij zorgen voor een authentieke Italië ervaring!