Personeelsreis naar Turijn

Een bedrijfsuitje naar Turijn is een geweldige ervaring! Elegant, gezellig en verrassend! Prachtige stad met veel mogelijkheden, een super bestemming voor een culturele, culinaire én actieve personeelsreis.

Koninklijke taferelen. Turijn is velen jaren de woonplaats van de Italiaanse Koninklijke familie geweest. En dat heeft zijn sporen achter gelaten. De Savoye familie heeft door de eeuwen heen prachtige Palazzi laten bouwen. Daarom is een bezoek aan La Venaria, het koninklijk paleis net buiten het centrum van Turijn dan ook een must.

Fietsen in Turijn. Een heerlijke manier om Turijn te leren kennen is per fiets. Tijdens de fietstocht o.l.v. een lokale gids kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Je fiets langs paleizen, kastelen, prachtige pleinen en heerlijke parken zoals het Parco del Valentino. Natuurlijk moet je even stoppen voor een heerlijke espresso of cappuccino bij één van de velen caffè’s die Turijn rijk is.

Musea. Turijn is rijk aan bijzondere musea. Het Egytisch museum bijvoorbeeld. Hier vind je de grootste collectie oud Egytische kunts buiten Egytpe! Maar ga zeker ook langs het filmmuseum in de Mole Antonelliana. Hier maak je een reis door de Italiaanse filmgeschiedenis. Natuurlijk moet je even met de lift naar boven, naar het topje van deze toren, het symbool van Turijn!

Slow food. De inmiddels wereldberoemde organisatie Slow Food is in de jaren ’80 in deze omgeving opgericht. Als tegenhanger van de velen Fast Food zaken die in die tijd hun deuren openden. In Turijn en in Piemonte weten ze dus als geen ander wat lekker eten en drinken is.

Wijn, wijn en nog eens wijn! Natuurlijk mag je als je Turijn bezoekt een uitstapje naar de Langhe niet missen. Dit wereldberoemde wijngebied staat op de werelderfgoed lijst notabene. Alba, Barolo en Grinzane Cavour liggen prachtig in de romantische heuvels van de Langhe. Maak een tussenstop in Fontanafredda waar je heerlijke kunt lunchen bij L’Osteria Disguido.

Zoals je ziet is een groepsreis, personeelsreis of studiereis naar Turijn echt top! Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een gratis reisvoorstel aan.