Italië is een fantastische bestemming voor het maken van een authentieke familiereis. Het is natuurlijk niet voor niets het land van La Famiglia! Een perfecte bestemming voor een gezinsreis zowel in de zomer als in de winter. Belangrijk in deze moeilijke tijden van Corona is dat je graag veilig op reis wilt met je familie. Daarbij wil je een authentieke bestemming die aan al jouw wensen voldoet.

Steden zoals Rome en Venetië kun je met kinderen natuurlijk prima bezoeken. Wat dacht je van een fietstocht door het centrum van Rome met de hele familie of samen kanoën door het Canal Grande in hartje Venetië?
Ook voor een actieve familiereis in de natuur biedt Italië veel mogelijkheden. Denk eens aan de onbekende regio Abruzzo. Wij maken voor jou een rondreis op maat met leuke activiteiten zoals raften, mountainbiken, sneeuwschoenwandelen of zelfs een wolvenopvang bezoeken. Natuurlijk kun je ook verblijven in één van de vele authentieke vakantiehuizen en villa’s welke wij met veel zorg hebben geselecteerd.
Wij staan voor je klaar om een authentieke vakantie samen te stellen in Italië!