Groepsreis naar Milaan.

Milaan als bestemming voor een groepsreis is echt een aanrader. Deze bruisende, hippe, hardwerkende en moderne stad in noord-Italië heeft alles in huis om er een fantastisch bedrijfsuitje of personeelsreis van te maken! Samen met je collega’s naar Milaan? Lees snel verder.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook voor deze bestemming de gehele reis, vervoer, hotel en restaurants. Milaan heeft voor ons geen geheimen. Natuurlijk zijn er een aantal zaken in Milaan die je echt niet mag missen. Zoals een bezoek aan de Duomo (Dom), de grootste kathedraal van Italie. Uiteraard moet je ook even het dakterras op om van het adembenemende uitzicht te genieten. Het Castello Sforzesco is een echte eyecatcher en mag zeker niet ontbreken. Voor velen staat echter een bezoek aan de wereldberoemde opera La Scala op nummer 1, Maria Callas schitterde op deze plek!

Het centrum van Milaan biedt veel excursie mogelijkheden voor elke soort groep. Ook voor docenten die hun leerlingen een leerzame schoolreis willen bieden is Milaan een topbestemming. Mode, cultuur, moderne architectuur, historie,  er is veel te zien en te beleven. Wij bieden je diverse thema wandelingen, o.l.v. Nederlandstalige gidsen door Milaan.  Bijvoorbeeld met een blik op mode en design, of een gastronomische wandeling.

Milaan samen met een local ontdekken? Maak dan een fietstour dwars door de stad. Al fietsend kom je langs velen bezienswaardigheden maar ook minder bekende plekken. Tevens is het mogelijk een tour per riksja te maken door het centrum, ga lekker zitten en kijk je ogen uit.

Voor de voetballiefhebbers onder ons heeft Milaan ook veel te bieden. Altijd al ervan gedroomd om in de schoenen van Gullit en Van Basten te staan? Bezoek dan het San Siro stadion! Proef de spanning en sfeer van dit immense stadion en loop als team door de tunnel het veld op, een unieke beleving.

Doe je liever iets creatiefs? Wij bieden een kookworkshop in het centrum van Milaan. Zet samen met je collega’s een 4-gangenmenu in elkaar onder het toeziend oog van 2 Milanese zusters, een geweldige ervaring!

Zin gekregen in Milaan? Vraag vandaag nog gratis ons reisvoorstel aan voor jouw groep.