Groepsreis naar Bologna.

Een groepsreis op maat naar Bologna is een beleving die je niet snel zal vergeten. Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens een personeelsreis naar Bologna. De Italianen noemen Bologna ook wel, la grassa, de vette, vanwege haar overheerlijke keuken, la rossa, de rode, vanwege haar rode daken, la dotta, de geleerde, want in Bologna werd ooit de eerste universiteit van de wereld gesticht.

Waarom ben je bij Authentic Italia aan het goede adres voor een onvergetelijke reis naar Bologna? Omdat wij de gehele reis, van vertrek tot thuiskomst voor je organiseren. Vertel ons je wensen en in overleg stellen we een fantastisch programma samen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus “tortellini” maken? Dat is een activiteit die je echt niet mag overslaan in Bologna, de stad is namelijk wereldberoemd om deze kleine eetbare kunstwerkjes. De ervaren handen van de “massaie” leren je de fijne kneepjes van het vak.

Bologna heeft op culinair gebied zeer veel te bieden, een
culinaire stadswandeling o.l.v. een gids behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met je collega’s de stad per fiets ontdekken is in Bologna ook prima te doen, Bologna is echt een fietsstad bij uitstek. Strijk neer op 1 van de gezellige terrasjes rondom het Piazza Maggiore en geniet van het aan je voorbijtrekkende Italiaanse leven.  Voor de snelheidsduivels onder ons mag een uitstapje naar de Ducati fabriek en museum net buiten het centrum van Bologna natuurlijk niet ontbreken. Je ziet het al, Bologna heeft veel troefkaarten om er een geweldige citytrip van te maken!

Ook naar Bologna met je leerlingen, collega’s of een groep vrienden? Vraag ons gratis om een voorbeeldreis.