Groepsreis op maat naar Sicilië 

Ben je op zoek naar een betaalbare jubileumreis, personeelsreis, bijzondere schoolreis of gezellig bedrijfsuitje? Dan is een groepsreis naar Sicilië echt van harte aan te bevelen. Palermo en Catania zijn prachtige steden en bovendien perfecte locaties voor een bedrijfsuitje.

Sicilië is gemakkelijker te bereiken dan je denkt, want vliegen gaat snel en comfortabel. Eenmaal aangekomen op Sicilië maak je direct kennis met het land van The Godfather, Don Corleone. Natuurlijk bezoeken we de beroemde vismarkt van Catania. Ook is een excursie naar het prachtige Taormina zo gemaakt. Slenter door de gezellige steegjes en bezoek het antieke Griekse theater.

De Etna staat centraal in het Siciliaanse leven en uiteraard ga je deze majesteuze vulkaan ook zelf beklimmen. Want een excursie naar de Etna, geleid door een vulkanoloog, is een unieke ervaring.  Maak kennis met cultuur, natuur en Italiaanse tradities.

Door de eeuwen heen is Sicilië rijkelijk beïnvloed door diverse culturen. Grieken, Romeinen, Byzantijnen, Arabieren, Spanjaarden en zelfs Normandiërs. Zij hebben een spoor van bouwstijlen en kunstvormen achter gelaten en dat kun je zien en zelfs proeven in de rijke Siciliaanse keuken!

Op Sicilië vind je historische stadjes met een ontspannen sfeer, zon, zee en typische Italiaanse specialiteiten. Dit maakt Sicilië tot een ideale bestemming. Gunstige prijzen en een altijd schijnend Mediterraans zonnetje zijn de extra voordelen van een groepsreis naar Sicilië.

Vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw groepsreis op maat naar Sicilië.

Bekijk hier het programma van onze 5-daagse Sicilië reis!