Groepsreis naar Abruzzo

Wil je eens een geheel nieuwe insteek geven aan de jaarlijkse personeelsreis? Kies dan voor een actief bedrijfsuitje of groepsreis in de natuur. Trek een dag met je rugzak door de prachtige hooggebergten. Liever bungeejumpen, canyoning, paardrijden, kanoën of mountainbiken? Alles is mogelijk tijdens een actieve groepsreis naar Abruzzo.

Abruzzo is avontuurlijk, groen en adembenemend mooi. Daarom het ideale gebied voor een actieve groepsreis of een bedrijfsuitje in de natuur.  Een regio vol met prachtige pittoreske middeleeuwse dorpjes en eeuwenoude kastelen. Wil je binnen een half uur van de mediterrane sfeer van het strand naar de ruigheid van de bergen? In Abruzzo you can!  De keuken van Abruzzo is eerlijk en heerlijk. Kortom, ga met ons mee naar Authentic Abruzzo!

Onze groepsreizen zijn zeer gevarieerd en bieden voor ieder wat wils. Actief, lui, strand, bergen, luxe, sportief, cultuur en natuur, alle combinaties van interesses zijn mogelijk. Alle bestemmingen en activiteiten zijn door ons persoonlijk bezocht waardoor wij je van veel unieke tips kunnen voorzien.  Je zult op plaatsen komen die je niet snel in een gewone reisgids zult tegenkomen.

Het authentieke Italië.

Iedereen weet het, Italië is het land van lekker eten en drinken. Ook in Abruzzo zal dit zeker niet ontbreken. Richting de kust, vlakbij de azuurblauwe Adriatische zee, groeien de wijnranken. Abruzzo heeft een aantal zeer belangrijke wijnhuizen. Natuurlijk organiseren we een wijnproeverij op een bijzondere locatie! Zelf eens kijken hoe La Mamma de pasta maakt? Doe dan een pasta workshop in een antiek kasteel en ervaar de beroemde cucina povera. Liever luxe? Dan organiseren we een uitgebreide vismaaltijd op een Trabocco, eeuwenoude lokale vissershutjes. Proef en beleef Italië !

Nieuwsgierig naar de velen mogelijkheden? Bel ons vandaag nog.