Koorreis in Rome

Personeelsreis in Verona
7 mei 2014
Personeelsreis in Verona
7 mei 2014

Koorreis in Rome

Koorreis in Rome

Voor veel koren is het altijd al een wens geweest om ooit in één van de prachtige kerken van Rome te zingen. Deze wens kan in vervulling gaan.
Wij zorgen voor een zeer goede voorbereiding op het gebied van reis en verblijf maar natuurlijk ook de contacten met de verschillende kerken en locaties voor de optredens.

Naast het begeleiden van de mis in de Sint Pieter kunt u ook zingen tijdens de mis in de Santa Maria Maggiore, de 2e basiliek van Rome, en de Nederlandse kerk in Rome, de Friezenkerk. Wij helpen u graag met de organisatie en eventuele huur van instrumenten.

Naast het zingen is er natuurlijk in Rome veel te doen en te zien! Trek goede schoenen aan en wandel door de stad, de éne na de andere bezienswaardigheid trekt aan u voorbij. Het historische centrum van Rome is uniek en zeer veelzijdig. Natuurlijk raden wij u aan om de koepel van de Sint Pieter te beklimmen en het schitterende uitzicht over Rome en Vaticaanstad te bewonderen. Als u in Rome bent mag een bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum natuurlijk niet ontbreken. Loop door de wijk Trastevere en geniet van de bijzondere atmosfeer in deze eeuwenoude wijk. Strijk neer op een terrasje op het Piazza Navona of haal een ijsje nabij het Pantheon en wandel even naar binnen. Rome, er is te veel om op te noemen, je moet het echt een keer gezien hebben!