3-daagse personeelsreis naar Abruzzo
Dag 1 – De eerste indruk
Vandaag begint deze bijzondere reis naar Abruzzo.
Bij aankomst in Abruzzo maak je meteen kennis met La Cucina Italiana. Een heerlijke lunch staat klaar in het hotel. Na een eerste kennismaking met de omgeving rijden we naar Bucchianico, waar we Francesca van Cantinarte ontmoeten. Zij geeft ons een rondleiding door het olijfolie museum en leert ons olijfolie proeven.
Vanavond een bijzonder diner, we gaan BBQ’en. We maken arrosticini, stokjes van schaapsvlees en we vertellen sterke verhalen bij het kampvuur.
Dag 2 – Een sportieve dag
Na het ontbijt in het hotel vertrekken we naar de helderste en schoonste rivier van Italië, de Tirino rivier. We gaan op pad met lokale zeer ervaren gidsen, kanoën en mountainbiken door de ongerepte natuur, wat een beleving!
De lunch nuttigen we aan de waterkant, een picknick op basis van lokale producten.
In de middag rijden we naar de kust waar ons een fantastisch luxe visdiner op een trabocco wacht. Alles onder het genot van prachtige lokale wijnen.
Dag 3 – Arrivederci Abruzzo
Na het ontbijt in het hotel rijden we richting de luchthaven. De natuur heeft onze batterijen weer opgeladen. Vol nieuwe energie gaan we terug naar huis!