3-daagse bedrijfsreis naar Bologna

Dag 1 – Buongiorno Bologna!
Bij aankomst op de luchthaven van Bologna staat er een touringcar klaar om je naar het hotel te brengen.  Afhankelijk van het tijdstip van aankomst gaan we in een nabijgelegen restaurant eerst een heerlijke lunch gebruiken. Na de lunch maken we een fiets of wandel tour door de stad. Een eerste kennismaking met de stad van torens. In de avond een bijzonder diner waar we proeven van de balsamico azijn, de Parmezaanse kaas en nog veel meer.

Dag 2 – Een sportieve dag met een creatieve /culinaire afsluiting
Na het ontbijt in het hotel zijn er verschillende mogelijkheden om de dag in te vullen. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Ducati fabriek, gelegen net buiten het centrum van Bologna, wat een beleving! We lunchen vandaag bij een landelijk gelegen “agriturismo” waar we tevens een wijnproeverij gaan beleven. Het diner zal deze avond door de groep zelf bereid worden, tijdens een leerzame en zeer ludieke kookworkshop, Buon Apetito!

Dag 3 – Ciao ciao Bologna.
Na het ontbijt in het hotel wat vrije tijd in de stad, om zelf wat rond te kijken en natuurlijk wat lekkers te kopen om mee naar huis te nemen. Deze 3 daagse bedrijfsreis naar Bologna is afgelopen.
Wij weten bijna zeker dat je nog eens terug wil naar Bologna.