Schoolreizen

Schoolreizen behoren tot één van de beste herinneringen uit je schooltijd.

Waar begin je bij het organiseren van een schoolreis of werkweek naar Italië? Juist, bij Authentic Italia natuurlijk. Wij bieden de perfecte combinatie van voordelig overnachten en leuke (leerzame) activiteiten aan!

Een schoolreis of werkweek naar Rome is natuurlijk een klassieker, er zijn velen aanbieders op de markt, maar weinigen zijn zo ervaren wij, Italië is namelijk onze enige bestemming en voor ons dus zeker geen bijzaak!

De prijs is bij een schoolreis natuurlijk ook belangrijk, wij werken geheel zonder tussenpersonen, dat is een stuk voordeliger, en dat merk je in de eindprijs.

TIP: REIS IN NOVEMBER of FEBRUARI, GOEDKOPER, RUSTIGER én VAAK HEERLIJK WEER.
(Februari vóór de voorjaarsvakantie, een hele mooie periode om op werkweek te gaan!)

Steeds vaker krijgen wij de vraag naar een wat meer groene bestemming, vooral voor opleidingen in de groen sector. Ook hiervoor is Italië het land bij uitstek, de combinatie van geschiedenis en natuur is in Italie in bijna elke regio snel gemaakt. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat de leerlingen wat van de werkweek op steken, maar het is even zo belangrijk dat ze een leuke tijd hebben. Italië is het land bij uitstek met steden en natuurgebieden die beiden kunnen bieden.

Een werkweek naar Rome staat voor veel scholen natuurlijk nog steeds op nummer 1, maar daarnaast is een bezoek aan Florence, Napels of Venetië natuurlijk ook zeker de moeite waard. De rijke geschiedenis van Italië ligt in veel steden letterlijk op straat. Italië is een groot open lucht museum!

Contact