Mogelijkheden

Mogelijkheden te over

Je wilt op reis naar Italië, dan zijn er natuurlijke vele mogelijkheden zoals  kunst, cultuur, natuur, zon, een overheerlijke keuken … in drie woorden “La dolce vita” .

Steden zoals Rome, Napels, Florence en Venetië bieden natuurlijk hét perfecte decor voor elk type groepsreis, maar vergeet ook Sicilië niet, Palermo en Catania lijken wellicht minder voor de hand liggend, maar je zult er je ogen uitkijken!

Voor scholen die een werkweek organiseren naar Italië zijn wij de perfecte partner, of het nu gaat om een klassieke werkweek naar Rome of een groene werkweek in de natuur, wij weten altijd de juiste activiteiten voor te stellen waardoor de leerlingen plezier maken én er iets van opsteken!

Door de jaren heen hebben wij een belangrijk netwerk aan leveranciers ontwikkeld, bovendien hebben we dagelijkse contact met deze leveranciers waardoor we niet zomaar voor verrassingen komen te staan.

Naast de stedentrips ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een wat meer actieve groepsreis naar Italië. Wil je bijvoorbeeld een paar dagen wandelen met een groep vrienden dan gaan we daarvoor naar de regio Abruzzo, gelegen in Midden Italië. Ook is een gecombineerde reis van Cultuur & Natuur zeker de moeite waard. Een paar dagen cultuur snuiven in Rome in combinatie met wandelen door de natuurparken van Abruzzo.

Kortom, voor elke groep die naar Bella Italia wenst af te reizen zijn wij dé perfecte partner!

[/vc_row]
[/vc_row]

Aanbiedingen

Referenties

 • Wij zijn heel tevreden met de door jou samengestelde Romereis. Het hotel was eenvoudig maar super schoon en de nonnetjes ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt en diner was ook prima. De ligging van het hotel, op loopafstand van diverse toeristische highlights, kan niet beter. Nu konden wij ’s avonds 10 minuten wandelen naar het schitterend verlichte Rome in de omgeving van het Piazza Veneza. Wat ik ook heel bijzonder vond, dat de bus, zonder uitzondering, er elke keer al stond als wij aankwamen, SUPER! Daarnaast was de gids ook heel erg goed. Al met al hadden wij een fantastische week.
  Ouderenbond Zeeland
 • Beste Monique, Eerst wil ik jou in naam van de groep hartelijk bedanken.We vonden de reis echt geweldig. Genoten van prachtige fresco’s en andere kunst. Eerste hotel Orto de Medici in Florence - was perfect (zie foto’s in de bijlage), geweldig geserveerd ontbijt, alleen de kamer waren verschillend van kwaliteit. In het tweede hotel – Alma Domus in Siena - was het ontbijt echt Italiaans met veel zoetigheid, een groot contrast met het eerste. Maar het uitzicht vanuit de kamer ( op de foto) en de kamers zelf waren verbluffend. Iedereen was tevreden en wil nog een keer terug naar Florence en Siena om de steden nog beter te leren kennen. Ja... ik geniet ook nog steeds nog. Graag houden we contact. Met vriendelijke groet,
  Groep Studenten Volksuniverteit Friesland
 • Hoi Christa, De groep is inmiddels weer in Nederland. Ze hebben een fantastisch weekend in Rome gehad, lekker weer alleen op donderdag wat regen. Casa Santa Sofia is een hele primitieve accommodatie maar dat wisten ze van tevoren. Met een non achter de receptie ha ha, leuk hoor, ik heb ook al zin om daar heen te gaan in juni! Ontbijt ook erg sober voor Nederlandse begrippen maar ook dat was bij ze bekend. De ligging is echt super, heerlijk centraal en ook aan een gezellig pleintje! Margot stond op tijd op de luchthaven met een bord en heeft de transfer prima begeleid. Op de vertrekdag mochten ze de kamers tot vertrek behouden, ideaal! Gelukkig stond de bus op tijd en op de afgesproken plek netjes klaar om ze naar de luchthaven te brengen. Kortom weer een hele tevreden groep! J Bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan! Groetjes,
  Groep Personeelsreis Ministerie
 • Hoi Monique en Christa, De feedback: het was fantastisch en de leerlingen hebben een supertijd gehad (vooral de ijsjes vonden gretig aftrek). Op dit moment weet ik nog niet wanneer we gaan, maar de schoolleiding heeft wel binnenkort een vergadering over de planning van volgend jaar. Ik zal mailen met de informatie zodra ik meer weet. Ik wil jullie allebei ontzettend bedanken voor alle hulp en inzet. Het liep allemaal gesmeerd en wat een mooie stad zeg. Mijn school houdt deze reis er zeker in en ik wil graag weer van jullie diensten gebruik maken voor volgend jaar 🙂
  St. Michael College
 • Even een bericht van de United Romeorganisatie. Na maanden van voorbereiding voor de Romereis zijn we inmiddels alweer een paar dagen thuis. Op de vrijdagavond een geweldige flasmob op Sint Pietersplein en een prachtige ervaring het zingen in de Friezenkerk. Als organisatie van de reis willen we jou ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons in de afgelopen maanden hebt gedaan en de fijne samenwerking. Mede dankzij jouw vele input, op alle vlakken, de korte "lijntjes" via de mail of telefoon, is de Romereis een fantastische reis geworden voor ons allemaal. Ontzettend bedankt!!
  Koor United
[/vc_column]

Interesse?
Neem contact op.

+31 (0)6 – 20 25 82 75

+31 (0)70 – 38 722 42

Open: ma-vr 09.30-17.30 uur

Contact