Familiereizen

Italië is een fantastische bestemming voor het maken van een familiereis, het is natuurlijk niet voor niets het land van La Famiglia! Een perfecte bestemming voor een gezinsreis zowel in de zomer als in de winter.

Steden zoals Rome en Venetië kun je ook met kinderen natuurlijk prima bezoeken. Wat dacht je van een fietstocht door het centrum van Rome met de hele family of samen kanoën door het Canal Grande in hartje Venetië? Ook voor een actieve familiereis in de natuur biedt Italië veel mogelijkheden met leuke activiteiten zoals raften, mountainbiken, sneeuwschoenwandelen of zelfs een wolvenopvang bezoeken.

Heb je als familie iets te vieren en wil je een familiereünie organiseren bomvol leuke activiteiten. Wij maken jullie reis geheel op maat met voor elk wat wils. Een aaneenschakeling van belevingen waar groot en klein volop van zullen genieten. Stuur ons kort omschreven jullie wensen en ontvang geheel vrijblijvend een voorstel voor jouw perfecte familiereis naar Bella Italia.

Prachtige steden + Zonovergoten stranden + Magnifieke natuur + Heerlijke skipistes + fantastisch eten + kinderen zijn áltijd welkom!

Contact