Rome

Rome, de Eeuwige stad, Rome is beleven, proeven, zien en gezien worden!

Voor Authentic Italia is het een uitdaging om de perfecte maatwerk reis voor je samen te stellen en je zo  het échte Rome te laten zien, het authentieke Rome!

Rome heeft alles wat je maar kunt wensen in een stedentrip.
Rome is zien en gezien worden, strijk neer op een terrasje, geef je voeten de verdiende rust en kijk ondertussen je ogen uit van al het moois dat overal om je heen is.
Rome is een groot feest, chaos, oudheid, religie, heerlijk eten en dat alles met een elegant sausje van stijl en design.

Rome, ofwel Roma Caput Mundi, de stad der steden. Rome is één groot openlucht museum, waar je ook loopt, je kijkt je ogen uit. Nette mannen in pak gestoken zoeven je voorbij op hun Vespa’s zich haastend naar een afspraak. Pelgrims pakken zich bijeen op het Sint Pieter’s plein, Rome heeft een aantrekkingskracht op mensen zoals bijna geen andere stad ter wereld kent. Antiek en modern komen samen op een unieke manier. Rome is beleven, proeven, zien en gezien worden!

De highlights van Rome
Trek goede schoenen aan en wandel door de stad, de éne na de andere bezienswaardigheid trekt aan je voorbij. Het historische centrum van Rome is uniek en zeer veelzijdig. Natuurlijk raden wij je aan om de koepel van de Sint Pieter te beklimmen en het schitterende uitzicht over Rome en Vaticaanstad te bewonderen. Als je in Rome bent mag een bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum natuurlijk niet ontbreken. Loop door de wijk Trastevere en geniet van de bijzondere atmosfeer in deze eeuwenoude wijk. Strijk neer op een terrasje op het Piazza Navona of haal een ijsje nabij het Pantheon en wandel even naar binnen. Rome, er is te veel om op te noemen, je moet het echt een keer gezien hebben!

Roma Caput Mundi!

Contact