Florence

Groepsreis naar Florence

Florence, voor vele kunstliefhebbers het paradijs op aarde. Een school- studiereis of bedrijfsuitje naar Florence organiseren? Wij maken jouw groepsreis naar Florence volledig op maat en naar jouw budget en wensen.

Deze prachtige stad is hét symbool van het Italiaanse “Rinascimento”. Loop door de steegjes waar Michelangelo, Dante, Brunelleschi en vele anderen ook ooit liepen! Geniet van de heerlijke Toscaanse keuken in een van de door ons geselecteerde gezellige restaurants.

Het historische centrum van Florence is vrij klein en alle bezienswaardigheden zijn dan ook gemakkelijk te voet te bereiken. Natuurlijk kun je de wereldberoemde “Duomo di Firenze” met de koepel van Brunelleschi niet missen. Bezoek ook de ” Galleria degli Uffizi”, en het ” Palazzo Pitti “. Loop langs de eeuwenoude winkeltjes op de ” Ponte Vecchio” waar eeuwen geleden de edelsmeden hun ambacht uitoefenden. Of laat ons een fietstocht of gastronomische wandeling door Florence organiseren voor jouw groep. Een dagtochtje naar Pisa, Lucca of Siena maken de reis helemaal af. Natuurlijk kun je Florence niet verlaten zonder de perfecte man te hebben bewonderd… wie dat is? De David van Michelangelo natuurlijk!

Zin gekregen in een personeelsreis, bedrijfsuitje of groepsreis op maat naar Florence samen met familie, vrienden of collega’s? Maak gebruik van onze expertise, scherpe prijzen en interessante excursieaanbod. Vul snel het formulier in en vraag vandaag nog vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Of bekijk ons reisvoorstel ter inspiratie en stel ons je vragen per mail of telefoon.

 

Contact